Åbning af KU Innovation Hub – Københavns Universitet

Katapult > Nyheder > Åbning af KU Innovatio...

08. juli 2014

Åbning af KU Innovation Hub

Torsdag d. 11 September 2014 er der åbning og indvielse af KU Innovation Hub's lokaler og faciliteter.

KU Innovation Hub tilbyder forskellige ydelser og støttemuligheder til KU studerende, der ønsker at arbejde med og udvikle deres virksomhedsideer. Disse ydelser består blandt andet af arbejdspladser i Innovation Hub, rådgivning og sparring, I&E uddannelse og mentorordninger.

I forbindelse med åbningen vil der være et spændende program indeholdende en velkomst og officiel åbning af Dekan John Renner og Prorektor Lykke Friis. Gæsterne til åbningen vil få en kort introduktion til de forskellige planlagte aktiviteter der kommer til at foregå i hubben og forskellige studenter iværksættere vil præsentere deres start-ups. (Et mere detaljeret program bliver offentliggjort tættere på åbningen)

Der vil være forplejning og snacks til de fremmødte.

Tilmelding senest den 4 September 2014.