Tildeling af Proof-of-Concept midler – Københavns Universitet

Katapult > Nyheder > Vindere Proof of Concept

15. maj 2014

Tildeling af Proof-of-Concept midler

Den 1. maj 2014 var der ansøgningsfrist for studerende på Københavns Universitet, der ønskede at søge finansiering til deres projekter fra Proof-of-Concept puljen.

I alt søgte syv projekter om midler og to blev derefter udvalgt.

Det ene af projekterne er TychoBio som har søgt penge til at producere en gruppe organiske stoffer på en billigere og mere miljøvenlig måde –nemlig ved at bruge mos! Tychobio består af to studerende fra linjen Business Administration and Bioentrepreneurship og en associate professor fra Københavns Universitet.

Det andet projekt ønsker at udvikle et forløb der imødekommer de nye krav som den nye folkeskolereformen indfører i forhold til elevers fysiske aktivitet. De har udviklet en række praktiske metoder, hvor fysisk aktivitet kan styrke elevernes indlæring, motivation og sociale relationer. Teamet består af to studerende fra Institut for Idræt og Ernæring.