Om Katapult – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Katapult > Om Katapult

Om Katapult

Katapults formål er at fremme innovation, foretagsomhed og iværksætteri blandt studerende på det Bio- og Naturvidenskabelige Fakultet samt det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Det gør vi blandt andet via inkubatoraktiviteter, erhvervscases, hjælp til finansiering eller fagintegrerede forløb i samarbejde med undervisere.

Vi støtter og rådgiver studerende, der vil kvalificere deres viden og udvikle relevante kompetencer, hvis de vil starte deres eget firma eller arbejde med innovation og udvikling i en større virksomhed.

Vi udvikler forløb sammen med undervisere på de enkelte institutter, der integrerer innovations- og entreprenørskabselementer i undervisningen. Alt sammen med udgangspunkt i at styrke og understøtte fagligheden.

Vi samarbejder med erhvervslivet, der eksempelvis får mulighed for at stille fagrelevante opdrag til de studerende. De studerende får på denne måde prøvet kræfter med eksterne opdragsgivere fra verden uden for universitetet, og opdragsgiverne får alternative løsninger på deres udfordringer og indsigt i den nyeste viden.

Katapult er etableret med støtte fra Den Europæiske Socialfond