Vi anbefaler – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Katapult > Om Katapult > Vi anbefaler

Vi anbefaler

Hvis du har startet din egen virksomhed eller tænker du på at gøre det, kan du ikke undgå at støde på en masse nye spørgsmål og udfordringer. Hvordan skal man betale skat, hvornår skal man betale moms, skal man lave en forretningsplan og hvordan kommer man i kontakt med sine kunder? Det er blot nogle af de spørgsmål, der typisk dukker op. Vi har derfor samlet en oversigt over nogle af de hjemmesider, der på en god og overskuelig måde kan hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål og styr på dine forpligtelser over for myndighederne.

Opfind.nu
Opfinderrådgivningen på Teknologisk Institut hjælper opfindere og idémagere med at kommercialisere deres idéer. Deres hjemmeside, Opfind.nu, er bygget op omkring "De 10 trin fra idé til licensforhandling", som man skal igennem for at sælge sin idé til en eksisterende virksomhed. Desuden har de netop åbnet et community for opfindere, der giver opfindere og idémagere mulighed for at mødes og udveksle idéer, gode råd og erfaringer.

Startvækst
For iværksættere og virksomheder. Mange gode råd om opstart af virksomhed, hjælp til forretningsplan, økonomi, markedsføring og meget mere.

Webreg
Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Her finder du blanketter til registrering af virksomhed, ændring af virksomhedsoplysninger og afmelding af virksomhed.

SKAT
På SKATs hjemmeside kan du læse om, hvordan du betaler skat, når du har din egen virksomhed.

100 svar
100 svar til iværksættere. Her finder du grundige svar på mange af de praktiske spørgsmål, man sidder med som iværksætter. Overskueligt og lige til at gå til.

Branchelink
Branchelink er en erhvervsportal, hvor du kan finde firmaer ud fra branche, geografisk beliggenhed og fagspecialer. Det er en organiseret måde at finde relevante samarbejdspartnere, leverandører eller kunder på.

Teknologisk Institut
Deltager i samfundsnyttige udviklingsprojekter i tæt samarbejde med forsknings- og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland. Formidler forsknings- og teknologibaseret viden til dansk erhvervsliv.

Center for business planning
Engelsk site med mange eksempler på og værktøjer til at udarbejde en forretningsplan.

DR's iværksættersite
Få inspiration på DR's hjemmeside og test dig selv som iværksætter.

Dansk Iværksætter Forening
En privat forening af mennesker og virksomheder, som har til formål at skabe netværk og initiativer, der styrker den danske iværksætterkultur.

Start Danmark
En sammenslutning af lokale netværk på videregående uddannelser. På startdanmark.dk findes kontakt til de mest kompetente ressourcer inden for rådgivning, sparring og relevante uddannelsestilbud, så du på bedste vis kan realisere dine drømme.

Connect Denmark
Non-profit organisation for iværksættere, investorer og professionelle service providers.

Vækstfonden
Vækstfonden er en statslig investeringsfond. Få en oversigt over de mange finansieringsløsninger for små og mellemstore virksomheder, der rækker fra egenkapital til lån og kaution.